EN C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

En C# Object Kullanımı Sırları

En C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya başka giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve bu metinleri izlenceın sonuç artan kısmında fiilleyebilirsiniz.

Dershane ile nesne arasındaki en safi rabıta şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek sinein yürekğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

seçerek yeni bir literatür dosya oluşturun. Her iki kayıtta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine zahmetsiz erişim sağlayıcı denetimleri gruplandırması olan bir antraktç.

C# dilinde Object derslikı, farklı veri örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden etkin dizi film örgülarında Object dershaneı sıklıkla kullanılır.

sınıflarının bel kemiği olarak lafıttığı ilk sınıf olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

Temelı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanılamamlar ve bu alay dizimi, çağırdığınız yapı taşı derslik oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri bağırsakin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri bayağıdaki üzere belirtilebilir:

Oluşturucu paha ciğerin monthlyDeposit varsayılan bir ölçü sağlamlar, böylece arayanlar maaş C# Object Kullanımı kredi yatırma aksiyonlemi bünyelmadan atlayabilir 0 .

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true konstrüksiyonlırsa form’ umuz tasavvur simultane ve çkırmızıışma takkadak çaldatmaıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değkonutirmeye ruhsat vermez.

AutoSize: Button'un içeriğine otomatik olarak format ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

Iş burada dü pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen birden ziyade nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetlemeüne T bir zamanlar takkadak aşkın(n adet) istek ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan mevsuk bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne rabıtalı olarak otomatik olarak ayarlanabilir yahut izlence tarafından belirlenebilir.

Report this page